7 ماه پیش
پارتیشن شیشه ای

با توجه به نوع فریم، شیشه، و یراق‌آلات، پارتیشن‌های شیشه ‌ای در انواع متنوعی تولید و قیمت‌گذاری می‌شوند. از اینجا در وبسایت ما، به شرح کاملی در مورد پارتیشن‌های شیشه ‌ای و قیمت آنان پرداخته‌ایم.

قیمت پارتیشنن شیشه ‌ای که در سایت ما درج شده، به‌روز بوده و تمام هزینه‌ها را (شامل هزینه مواد، یراق‌آلات، حمل و نصب) در بر می‌گیرد. علاوه بر این، ما اطلاعات بیشتری در مورد انواع پارتیشن شیشه ‌ای نیز در اختیار شما قرار داده‌ایم. بنابراین، اگر به دنبال راهنمایی دقیق‌تری در انتخاب و نصب پارتیشن شیشه ‌ای مورد نظر خود هستید، با ما تماس بگیرید و ما به شما کمک خواهیم کرد.

پارتیشن شیشه ای تک جداره

با توجه به مزایای زیادی که پارتیشن شیشه ‌ای تک جداره ارائه می‌دهد، انتخابی عالی برای فضاهای کم‌جا و افرادی که به دنبال قیمت مناسب و کارایی بالا هستند محسوب می‌شود. این نوع پارتیشن، علاوه بر مزیت قیمت مناسب، از نظر اجرایی نیز سریع‌تر از تفکیک کننده‌های اداری دیگر عمل می‌کند.

پارتیشن شیشه ‌ایتک جداره به ویژه در شرایطی که نیاز به عجله دارید، بهترین انتخاب خواهد بود. مواد اصلی استفاده شده در تولید این نوع پارتیشن‌های اداری، شیشه با ضخامت 8 تا 12 میلی‌متر است. این انتخاب نه تنها به فضاسازی کارآمد کمک می‌کند بلکه با کاهش آلودگی صوتی در دفتر، امکان استفاده حداکثری از نور طبیعی موجود در فضا فراهم می‌آورد.

بنابراین، اگر به دنبال راهی برای بهبود تنظیم و استفاده بهینه از فضای کاری خود هستید، پارتیشن شیشه ‌ای تک جداره را در نظر بگیرید.

پارتیشن شیشه ای دوجداره

با پارتیشن شیشه ‌ای دوجداره، شما نه تنها از شفافیت و ظرافت بی‌نظیری برخوردار خواهید شد، بلکه همچنین از عملکرد صوتی بسیار بالا بهره‌مند خواهید شد. این نوع پارتیشن شیشه ‌ای نه تنها از لحاظ ظاهری زیباست بلکه دارای ویژگی‌های بسیار مؤثری نیز است.

یکی از مزایای اصلی پارتیشن دوجداره، قدرت عایق‌بندی صوتی بسیار بالا آن است. این قابلیت، آن را به یک انتخاب مناسب برای فضاهای کوچک و شلوغ تبدیل کرده است. علاوه بر این، در تولید این نوع پارتیشن از دو لایه شیشه استفاده می‌شود که به نسبت پارتیشن‌های تک جداره، ضخامت بیشتری دارند.

بنابراین، اگر به دنبال یک پارتیشن شیشه ‌ای با عملکرد بالا، عایق‌بندی صوتی قوی، و استفاده از نور طبیعی در فضای کاری خود هستید، پارتیشن شیشه ‌ای دوجداره یک انتخاب عالی خواهد بود.

پارتیشن شیشه ای فریم لس

پارتیشن شیشه ‌ای فریم لس دوجداره، با فریم آلومینیومی و امکان اجرای آن به دو شکل کرکره دار و بدون کرکره، یک گزینه چندگانه و سازگار با نیازهای مختلف است. این نوع پارتیشن شیشه ‌ای با ترکیبی از شفافیت، ظرافت و عملکرد صوتی عالی، به عنوان انتخابی مناسب برای تفکیک فضاهای کوچک و بزرگ مطرح است.

یکی از ویژگی‌های برجسته پارتیشن شیشه ‌ای فریم لس دوجداره، قدرت بالای عایق‌بندی صوتی آن است که از تقسیم‌بندی‌های تک دیواره عملکرد بهتری دارد. این ویژگی مهم، آن را به یک انتخاب مناسب برای فضاهای کوچک و پرسروصدایی تبدیل کرده است.

پارتیشن شیشه ‌ای فریم لس دوجداره با تمام این ویژگی‌ها، یک گزینه جذاب و کارآمد برای بهبود تنظیم و استفاده از فضای کاری شما خواهد بود.

پارتیشن شیشه ای اداری

در محیط‌های کاری، اتاقک‌ها برای فعالیت یک یا چند شخص تاسیس می‌شوند و استفاده از پارتیشن‌های شیشه ‌ای اداری برای تقسیم فضاها و جداسازی آن‌ها به فضاهای کوچکتر بهترین گزینه است. این پارتیشن‌ها اجازه می‌دهند هر اتاق را طبق اندازه مورد نیاز کارفرماها تقسیم کنید.

در مکان‌های کاری از جمله اداره‌ها، به دلیل رفت و آمد فراوان و ازدحام جمعیت، سروصدای زیادی ایجاد می‌شود. به همین دلیل، اداره‌ها بیشتر از پارتیشن‌های شیشه ‌ای اداری دوجداره استفاده می‌کنند. این نوع پارتیشن‌ها دارای شیشه‌های شفاف یا مات می‌باشند.

در اتاق‌های کنفرانس، معمولاً از پارتیشن‌های شیشه ‌ای مات یا نیمه مات استفاده می‌شود. این استفاده از پارتیشن‌های مات و نیمه مات به دلیل ایجاد خصوصیت در فضا انجام می‌شود. علاوه بر این، می‌توانید در هنگام خرید پارتیشن‌ها، آرم و لوگوی شرکت خود را بر روی آن‌ها حک کرده و برند خود را به نمایش بگذارید.

نصب پارتیشن شیشه ای

1. برنامه‌ریزی: ابتدا باید مکانی را برای نصب پارتیشن شیشه ‌ای انتخاب کنید و اندازه و شکل مورد نیاز را تعیین کنید.

2. مناسب‌سازی: پارتیشن را برای تناسب با مکان انتخابی خود تنظیم کنید. اگر نیاز به سفارشی سازی دارید، آرم یا لوگوی شرکت خود را بر روی پارتیشن اضافه کنید.

3. نصب فریم: اگر پارتیشن دارای فریم لس است، فریم را به مکان مناسبی بر روی دیوار یا زمین نصب کنید. اطمینان حاصل کنید که فریم به‌صورت استوانه‌ای و متعامد نصب شده باشد.

4. نصب شیشه: پارتیشن شیشه ‌ای را بر روی فریم قرار دهید. برای اطمینان از ثبات و ایمنی پارتیشن، از اتصالات مناسب استفاده کنید.

5. تنظیمات پایانی: تنظیمات نهایی را برای پارتیشن انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که پارتیشن به درستی نصب شده و قابل استفاده است.

6. میزکاری: پس از نصب، پارتیشن را تمیز کنید و اطمینان حاصل شوید که هیچ گونه خط و خش یا اثر انگشت روی شیشه باقی نمانده باشد.

نصب پارتیشن‌های شیشه ‌ای به مهارت و تجربه مورد نیاز دارد، بنابراین اگر نیاز به کمک دارید، بهتر است به یک تیم حرفه‌ای یا تخصصی مراجعه کنید تا نصب به بهترین شکل انجام شود.

دیگر خدمات:شیشه اسلایدینگ

قیمت پارتیشن شیشه ای

قیمت پارتیشن شیشه ‌ای متناسب با چندین عامل متفاوت می‌باشد. در مورد قیمت پارتیشن‌های شیشه ‌ای، عوامل زیر تأثیرگذار هستند:

1. اندازه و ابعاد: اندازه و ابعاد پارتیشن شیشه ‌ای تاثیر مهمی بر قیمت دارد. پارتیشن‌های بزرگتر و با ابعاد خاص ممکن است گران‌تر باشند.

2. مواد و کیفیت: نوع شیشه و مواد مورد استفاده در ساخت پارتیشن نیز تأثیرگذار است. شیشه‌های با ضخامت بیشتر و کیفیت بالاتر معمولاً قیمت بالاتری دارند.

3. فریم و جزئیات ساخت: نوع و کیفیت فریم پارتیشن نیز بر قیمت تأثیر دارد. پارتیشن‌های دارای فریم لس یا فریم آلومینیومی ممکن است گران‌تر باشند.

4. شفافیت و پوشش: شیشه‌های شفاف یا مات و نیز پوشش‌های خاص مانند پوشش آنتی باکتریال یا ضد خش می‌توانند قیمت پارتیشن را تغییر دهند.

5. نوع نصب: نحوه نصب پارتیشن (مانند نصب ثابت یا قابل حرکت) نیز می‌تواند تأثیری بر قیمت داشته باشد.

6. سفارشی‌سازی: اگر پارتیشن‌ها سفارشی ساخته شده و دارای جزئیات خاصی مانند آرم یا لوگو شرکت باشند، قیمت آنها افزایش می‌یابد.

7. تعداد پارتیشن: تعداد پارتیشن‌هایی که نیاز دارید نیز تأثیرگذار است. خرید عمده ممکن است تخفیفاتی را به همراه داشته باشد.

برای دانستن قیمت دقیق پارتیشن شیشه ‌ای و دیگر محصولات مانندجان پناه شیشه ایو … که به نیاز شما می‌خورد، بهتر است با تولیدکننده یا فروشنده معتبری تماس بگیرید و اطلاعات بیشتری در مورد موارد مختلف و گزینه‌های قیمتی بگیرید.

برای مطالب جذاب دنیای روانشناسی همیشه مارا دنبال کنید

برچسب ها :